Nerede : Akçay - Merkez
Otel Tipi : Motel
Kapasite : 9 Oda 47 Yatak
Hizmet : Tüm Sezon

Dulkadiroğlu Motel tesisi Balıkesir bölgesinde ve Merkez bölgesinde bulunmaktadır. Adresi: Akçay Mahallesi 108. Sokak No:11/1/2/3/4/5. Edremit ilçesinde bulunan Dulkadiroğlu Motel, Motel statüsünde hizmet vermektedir. Edremit turizm bölgesinde bulunan diğer 64 adet tesisten bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Alakart Menü özelliği ön plandadır.

Tesis temaları Şehir Merkezi olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Restoran, Restoran (alakart), Oda Servisi, Araba Kiralama, Havaalanı Servisi (ücretsiz), Transfer Servisi (ücretsiz), Transfer Servisi (ücretli), 24 Saat Açık Resepsiyon, Bilet Hizmeti, Tur Masası, Döviz Bürosu (Alım/Satım), Günlük Gazeteler, Bahçeli, Teras, Ortak Salon / Tv Alanı, Plaj Servisi, Çocuk Oyun Alanı, Yemek Masası, Evcil Hayvan Kabul, Tesis Geneli Sigara Yasaktır, Sigara İçilmeyen Odalar, Ses Yalıtımlı Odalar, VIP Odalar, Kalorifer, Özel Plaj, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. Tüm bunlara ek olarak Bagaj Muhafazası, Emanet Kasası olanakları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sunulmaktadır.

Dulkadiroğlu Motel

Motel statüsünde ki tesisin kapasitesi 9 oda ve 47 yatak olarak belirtilmiştir. Dulkadiroğlu Motel, AkçayDulkadiroğlu Motel, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 200 metre mesafededir. Dulkadiroğlu Motel tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in zamanı 10:00, check-out zamanı 10:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 300 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına uzaklığı 7000 metredir.

Dulkadiroğlu Motel Yorumları