Nerede : Akçay - Merkez
Otel Tipi :
Kapasite :
Hizmet :

Çınar Suit House isimli tesis Balıkesir şehrinde ve Merkez mevkisinde yer almaktadır. Adresi: Sarıkız Mah. 327 Sok. No:9. Edremit ilçesinde yer alan Çınar Suit House, statüsünde hizmet vermektedir. Edremit ilçesinde yer alan diğer 64 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Yeme içme hizmetleri olarak Bar özelliği ön plandadır.

Tesis temaları KaraVan Otopak, Şehir Merkezi olarak belirtilmiştir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Tesiste Klimalı, Gardrop / Dolap, Banyo, Duş, Tuvalet, Uydu Kanalları, Büfe, Snack Bar, Bahçeli, Ortak Salon / Tv Alanı, Denize Sıfır, Kişisel Dolap, VIP Odalar, Kalorifer, Özel Plaj, LCD TV, Mavi Bayraklı Plaj, Wifi, Kum Plaj, Sığ Deniz, Ücretsiz Şezlong gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır. İlaveten Mama Sandalyesi, Havlular imkanları isteğe bağlı olarak, ücret dahilinde sağlanmaktadır.

Çınar Suit House

statüsünde ki tesis, toplam 13 oda ve 33 yatakdır. Çınar Suit House, AkçayÇınar Suit House, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 50 metre mesafededir. Çınar Suit House tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in saati 11:00, check-out saati 12:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 1000 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına mesafesi 1500 metredir. Tesis bünyesinde 5 personel görev almaktadır.

Çınar Suit House Yorumları