Nerede : Akçay - Merkez
Otel Tipi : Pansiyon
Kapasite :
Hizmet :

Benjy Pansiyon isimli turizm tesisi Balıkesir şehrinde ve Merkez mevkisinde yer almaktadır. Adresi: 232 Sk. No : 8. Edremit ilçesinde bulunan Benjy Pansiyon, Pansiyon statüsünde hizmet vermektedir. Edremit ilçesinde bulunan diğer 64 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesis temaları Şehir Merkezi olarak tanımlanmıştır.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak tanımlanmıştır.

Benjy Pansiyon adlı tesiste Klimalı, Buzdolabı, Uydu Kanalları, TV, Merkezi konum, Plaja Yürüme Mesafesi, Denize Yakın, Halka Açık Plaj, Sığ Deniz, Tekstil Ürünleri 90 Derece Yıkanıyor, Bahçeli, Teras, Güneşlenme Terası, Ortak Mutfak, Ortak Salon / Tv Alanı, Mescid / İbadethane, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Benjy Pansiyon

Pansiyon statüsünde ki tesis, toplam 17 oda ve 42 yatak olarak belirtilmiştir. Benjy Pansiyon, AkçayBenjy Pansiyon, alışveriş yapacağınız şehir merkezine 100 metre mesafededir. Benjy Pansiyon tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in saati 14:00, check-out saati 12:00 olarak belirtilmiştir. Tesisin, otogara mesafesi 700 metredir. Hava alanı ile seyahat edecek misafirler için, tesisin havaalanına uzaklığı 10000 metredir.

Benjy Pansiyon
Benjy Pansiyon
Benjy Pansiyon
Benjy Pansiyon

Online Rezervasyon


Benjy Pansiyon 2024 Fiyatları

Benjy Pansiyon detaylı fiyat bilgisi belirtmemiş ! Telefon ile arayarak bilgi alabilirsiniz.

Tesis Telefonları: 0 (266) 225 52 63

Benjy Pansiyon Haritada Yeri


Benjy Pansiyon Yorumları