Nerede : Akçay - Merkez
Otel Tipi : Pansiyon
Kapasite :
Hizmet :

Benjy Pansiyon isimli tesis Balıkesir bölgesinde ve Merkez mevkisinde bulunmaktadır. Adresi: 232 Sk. No : 8. Edremit ilçesinde yer alan Benjy Pansiyon, Pansiyon statüsünde hizmet vermektedir. Edremit ilçesinde yer alan diğer 64 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesis temaları Şehir Merkezi olarak belirtilmiştir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit, Kredi Kartı olarak belirtilmiştir.

Klimalı, Buzdolabı, Uydu Kanalları, TV, Merkezi konum, Plaja Yürüme Mesafesi, Denize Yakın, Halka Açık Plaj, Sığ Deniz, Tekstil Ürünleri 90 Derece Yıkanıyor, Bahçeli, Teras, Güneşlenme Terası, Ortak Mutfak, Ortak Salon / Tv Alanı, Mescid / İbadethane, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Benjy Pansiyon

Pansiyon statüsünde ki tesisin kapasitesi 17 oda ve 42 yatakdır. Benjy Pansiyon, AkçayBenjy Pansiyon, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız şehir merkezine 100 metre mesafededir. Benjy Pansiyon tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer misafirlerin hazır bir oda ile karşılaşmalarını sağlamak amacıyla check-in zamanı 14:00, check-out zamanı 12:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 700 metredir. Hava yolunu tercih edecek konuklar için, tesisin havaalanına mesafesi 10000 metredir.

Benjy Pansiyon
Benjy Pansiyon
Benjy Pansiyon
Benjy Pansiyon

Online Rezervasyon


Benjy Pansiyon 2024 Fiyatları

Benjy Pansiyon detaylı fiyat bilgisi belirtmemiş ! Telefon ile arayarak bilgi alabilirsiniz.

Tesis Telefonları: 0 (266) 225 52 63

Benjy Pansiyon Haritada Yeri


Benjy Pansiyon Yorumları