Nerede : Akçay - Merkez
Otel Tipi : Pansiyon
Kapasite :
Hizmet :

Akçay Üsküplü Pansiyon isimli tesis Balıkesir bölgesinde ve Merkez mevkisinde bulunmaktadır. Adresi: Sarıkız Mahallesi 329. Sokak No:9. Edremit ilçesinde yer alan Akçay Üsküplü Pansiyon, Pansiyon statüsünde hizmet vermektedir. Edremit ilçesinde yer alan diğer 64 adet turizm tesisinden bir tanesidir.

Tesis temaları Şehir Merkezi olarak belirtilmiştir.

Tesisdeki ödeme seçenekleri Nakit olarak belirtilmiştir.

Denize Sıfır, Bahçeli, Markete Yakın, Gardrop / Dolap, Banyo, Tuvalet, Set Üstü Ocak, Mutfak, Mutfak Eşyaları, Buzdolabı, Balkon, Deniz Manzaralı, LCD TV, Wifi gibi olanaklar standart olarak sunulmaktadır.

Akçay Üsküplü Pansiyon

Pansiyon statüsünde ki tesisin kapasitesi 9 oda ve 34 yatakdır. Akçay Üsküplü Pansiyon, AkçayAkçay Üsküplü Pansiyon, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız ve diğer ihtiyaçlarınızı temin edeceğiniz şehir merkezinde bulunmaktadır. Akçay Üsküplü Pansiyon tesisine temizlik işlemlerinin yapılması ve gelecek diğer konukların tertemiz bir oda ile karşılaşmaları için check-in saati 13:00, check-out saati 11:00 olarak belirtilmiştir. Tesis ile otogar arasındaki mesafe 2000 metredir. Tesis bünyesinde 1 personel bulunmaktadır.

Akçay Üsküplü Pansiyon Yorumları